waarom de “Nederlandse” identiteit niet bestaat

12 Mrt

Geachte leden van de Staten-Generaal en na 15 maart a.s. uw rechtsopvolgers, Vrede zij met u!

Deze versie van uw verkiezingen bevat een vreemd fenomeen, namelijk: de “Nederlandse” identiteit. Waarom is dat een vreemd fenomeen? Omdat zij gewoon niet bestaat.
Al wat u doet en hebt gedaan is: Mensen reduceren tot personen. En personen kunnen zich niet identificeren, maar moeten zich wettelijk legitimeren. Daarmee begint de moeilijkheid! Want u hebt sinds ca. 1848 of al langer de identiteit van Mensen onderdrukt.
Een Volk van Mensen bezit een identiteit; personen bezitten slechts legaliteit. U hebt er zelf aan meegewerkt om dit onderscheid te maken. Uw wetten gelden slechts voor personen, niet voor Mensen, maar ze worden voor Mensen geldend gemaakt doordat u meewerkt en mee blijft werken aan identiteitsfraude.

Reeds eerder heb ik u geschreven dat het Volkenrecht Mensen betreft en niet personen, want uw (natuurlijke) personen zijn dode objecten waarin geen Leven is van de Geest. U hebt meegewerkt aan identiteitsfraude om de Macht over Mensen te krijgen door van hen gestolen Namen als een juridische entiteit in de vorm van een natuurlijke persoon over hen heen te leggen. Deze natuurlijke persoon is het die u: “Nederlander”, noemt. Het land waar al die zogenaamde natuurlijke personen zijn gevestigd, wordt: “Nederland”, genoemd. In wezen bestaat uw: “Nederland”, met uw: “Nederlanders”, niet, maar het wordt door u en de uit u voortgekomen en voortkomende regering door leugens en bedrog in stand gehouden, omdat de meesten van u, zo niet Allen, niet eens meer weten dat u liegt en bedriegt.

Met andere woorden: dat wat u: “Nederlanders”, noemt is geen volk dat onder het Volkenrecht valt, maar een aantal dode objecten dat op een bepaald grondgebied bijeen is geharkt. Deze dode objecten moeten hun legaliteit bewijzen, en omdat zij dit vanzelfsprekend niet kunnen, moeten Mensen voor deze dode objecten opdraaien. De identiteit van deze Mensen heeft er sinds ca. 1848 of langer niet toe gedaan en daarom bestaat de wat u noemt: “Nederlandse identiteit”, niet. Er bestaat slechts een: “Nederlandse legaliteit”! Wie niet legaal is, of niet als legaal wordt beschouwd, wordt gevraagd uw: “Nederland”, te verlaten of eventueel met harde hand uitgezet. Is dit menselijk?

Weet u trouwens wel wat een Mens is?
Een Mens is een drie-eenheid, bestaande in een geestelijke ziel, haar gedachtenwereld in de materie (ook wel subtiele lichaam genoemd) en een grofstoffelijk lichaam. Ik noem dit versie 3.2 omdat een Mens bestaat in een materieel lichaam en een spirituele ziel. Dit is een niet-compatibele situatie omdat materie verschijnt en weer verdwijnt, terwijl de Spirituele ziel eeuwig vol kennis en geluk is.
De energieën van God zijn drievoudig: er is de IN-wendige Spirituele energie; er is de uitwendige materiële energie; en er is de tussen energie. De Mens is bij uitstek de tussen energie van de Heer die kan kiezen tussen een Spiritueel getint Leven en een materieel getint leven.
Wie onder u kiest voor een leven van eten en drinken, seksuele relaties, slapen en zich verdedigen, komt niet verder dan dieren gewoon zijn te doen. Zij kiezen dus voor een materieel getint leven. Doordat de meerderheid van de Staten-Generaal gedurende decennia lang voor zulk een leven heeft gekozen, heeft uzelf de “Nederlandse” identiteit “van den beginne” af ondergraven.
Op grond daarvan heb ik het bijgevoegde verzoek gedaan aan het College van burgemeester en wethouders van Brielle, dat ik weer voor zichzelf zal laten spreken.

Maar het kan ook anders!
Graag nodig ik u als minister van ASHA van de ver-Enigde Wereldwijde Natie: Mahābhārata, uit om nu eens te kiezen voor een Spiritueel getint Leven waarin u eeuwige kennis en gelukzaligheid kunt vinden en ervaren. ASHA betekent immers: Kosmische Ordening, en Wie kennis van de Kosmische Ordening heeft ontvangen via de Geestelijke Erfopvolging van God zelf, Die mag en kan een volk, God’s Volk, bijeenbrengen in ons Aller Mahābhārata en dit de Weg van de Liefde terug naar Huis, terug naar God, wijzen door het zijn van een voorbeeld voor Allen.

Amen!

In Licht en Liefde verbonden,
met vriendelijke groeten en hoogachting,
Krishnānanda, minister van ASHA, uw Aller dienaar

VerzVerwKiesregBrielle.pdf

Advertenties

Wilt u reageren? Schrijf dan alstublieft een reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: