aangiftebrief 2016

28 Feb

Geachte leden van de Staten-Generaal en ingekopiëerden, Vrede zij met u!

Hierbij deel ik u mee dat ik mijn bijgaande reactie op de aangiftebrief van de Belastingdienst inmiddels heb gefaxt naar Rechtbank Den Haag en naar de gemeente Brielle.
U ontvangt hem per e-mail.

Vriendelijk verzoek ik u te stoppen met de identiteitsfraude die uw regering, u, en de onderdelen van hetgeen u noemt: “natie Nederland”, waaronder de Belastingdienst is begrepen, plegen.
Kunt u trouwens bewijzen dat uw: “Nederland”, eigenlijk wel bestaat?
Want zoals ik u eerder en vaker heb geschreven, creëerde uw Rijk zijn natuurlijke persoon uit van een Mens – zonder zijn toestemming daartoe, dus: – gestolen Namen naar zijn beeld en gelijkenis als een juridische entiteit waarin geen Leven is van de Geest. Die juridische entiteit wordt over deze Mens heen gelegd als ware hij die natuurlijke persoon. Hij wordt namelijk wettelijk verplicht zich als zodanig te legitimeren, niet zich te identificeren! Daarom wordt de identiteit van de Mens nooit en te nimmer achterhaald.

Zijn Namen zijn gestolen en de juridische entiteit wordt door bedrog over hem heen gelegd als natuurlijk persoon.
Het is deze natuurlijke persoon die: “Nederlander”, wordt genoemd; om deze reden bestaan er geen zogenoemde: “Nederlanders”, omdat de natuurlijke persoon slechts een dood object is. Een land dat is gevuld met dode objecten, heeft geen volk en kan volgens het Volkenrecht nimmer een natie zijn. Ook kunnen dode objecten zoals politici nimmer wetgeving maken, noch uitvaardigen.

Mijn conclusie luidt daarom dat er geen: “natie Nederland”, noch: “Nederlandse wetgeving”, bestaat, nog afgezien van de geschiedenissen die ik u onder ogen heb gebracht, kortweg gememoreerd: de Bataafse Republiek met haar Grond- of Oprichtingswet die nog geldt en het feit dat de Lage Landen sinds 1815 bij het Vaticaan zijn gevoegd.
De Hoge Raad heb ik ooit een exemplaar van deze Grond- of Oprichtingswet per e-mail toegezonden.

Nu zijn er zogenaamde verkiezingen, maar wat gaat u aan de geconstateerde fraude doen? Als u daaraan niets doet, zijn ook de verkiezingen niet geldig, en komt er geen geldig bestuur dat er ook al niet was! Doe eens een keer iets aan dit onrecht en blijf Mensen niet belazeren!

In Licht en Liefde verbonden,
met vriendelijke groeten en hoogachting,
Krishnānanda, minister van ASHA van de ver-Enigde Wereldwijde Natie: Mahābhārata, uw Aller dienaar

Correspondentie-adres:
Departement van ASHA
Mahābhārata
Spiritual District of Holland
Postbus 47

3230 AA Brielle

ReactieAangBeldienst.pdf

Advertenties

Wilt u reageren? Schrijf dan alstublieft een reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: