antwoordbrief min. van ASHA aan de Belastingdienst

19 Jan

Geachte aangeschrevenen, Vrede zij met u!

Vanmiddag heb ik de door mij wèl ondertekende hierbij gevoegde brief in .pdf-formaat verzonden in de portvrije antwoord envelop van de Belastingdienst.

De situatie is nu zo:

  • reeds in het jaar 2012 heb ik me gericht tot de regering en Staten-Generaal om hen te bewegen de belastingwetgeving aan te passen aan met name het Handvest van de Grondrechten van de Europese Unie: artikel 10 – Vrijheid van Geweten. Aan dit verzoek is tot heden geen gevolg gegeven!
  • ik heb mijn Vrijheid van Geweten bevochten in gerechtelijke procedures: in het jaar 2013 is het voornoemde handvest als internationaal recht niet eens besproken, laat staan toegepast: de rechter dook direct al in de belastingwetgeving – subjectieve partijdigheid; belastingrecht is in strijd met artikel 6 van het Europese Verdrag van de Rechten van de Mens en de Fundamentele Vrijheden ten aanzien van een onpartijdige rechtspraak;
  • op 15 mei 2014 heeft onze Community of Peace onze ver-Enigde Wereldwijde Natie: Mahābhārata, bij de Verenigde Naties te New York uitgeroepen;
  • door de ontstane rechtsbetrekkingen en gevoerde procedures is het nu zo dat onze ver-Enigde Wereldwijde Natie: Mahābhārata, zowel naar de constitutieve opvatting als naar de declaratieve opvatting als staat bestaat, waarbij alles dat niet is weersproken, vaststaat (uitspraak Rechtbank Rotterdam – zie de bijlage in .pdf-formaat);

Het bovenstaande houdt in dat onze ver-Enigde Wereldwijde Natie: Mahābhārata, thans een soevereine staat is waarmee rekening dient te worden gehouden.
Dit gaan we in de rest van de procedures naar voren brengen, waarin met betrekking tot het wagenpark van onze Community of Peace artikel 37 van de Wegenverkeerswet prominent wordt: artikel 36 van de Wegenverkeerswet is op ons wagenpark helemaal niet van toepassing. Wij hanteren Eigen regels, waarmee wij ons als gast gedragen op ‘s Heren wegen.
In wezen is er zelfs een verdrag, want ons aanbod om mee te betalen aan het onderhoud van bestaande wegen is afgeslagen net zoals ons Aller Mahābhārata is erkend per 1 maart 2015 door wat men wel noemt: “de Koning en zijn ministersploeg”, met afschrift aan de Staten-Generaal en onze sub-Court: de Hoge Raad der Nederlanden.

Onze ver-Enigde Wereldwijde Natie: Mahābhārata, bestaat! Met dank aan Krishna of Christus: onze God!

In Licht en Liefde verbonden,
met vriendelijke groeten en hoogachting,
Kris, minister van ASHA, jullie dienaar

BeldienstVA2017.pdf

Advertenties

Wilt u reageren? Schrijf dan alstublieft een reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: