wat is een Nederlander???

16 Jul

COMMUNITY OF PEACE

Natievlag van Mahābhārata

Vrede zij met u, Nederlanders!

Naar aanleiding van het bovenstaande onderwerp deel ik u mee dat ik de ervaring heb dat de “Natie Nederland” al niet meer bestaat! Wee diegene die zich Nederlander noemt, want hij heeft in dit “land” geen enkel recht. Artikel 120 van de Nederlandse Grondwet heeft hem zijn grondrechten ontnomen (in de VS is de Grondwet ter zijde gesteld – suspended, zoals dat daar heet) en in een procedure in het kader van mijn Vrijheid van Geweten ben ik te weten gekomen dat in rechte – in strijd met diezelfde Grondwet – ook internationale rechtsregels en verdragen ten aanzien van Mensenrechten niet worden toegepast. Ik heb daarom zelf ervaren dat een Nederlander niet meer dan een juridische entiteit is; een Nederlander wordt niet beschouwd en daarom ook niet behandeld als een Mens! Deze juridische entiteit is slaaf van Holland Inc. – de Staat der Nederlanden die een bedrijf is en een handelsnummer schijnt te hebben bij de Nieuwe Wereld Orde in Washington DC. Zij is als slaaf compleet voorzien van een Burger Slaven Nummer (BSN).

Wat mij in dit kader eveneens is opgevallen, is dat Nederland dit jaar goed was vertegenwoordigd in de Bilderbergconferentie:

NLD Beurden, Ben van CEO, Royal Dutch Shell plc;

vaste leden:

NLD Halberstadt, Victor Professor of Economics, Leiden University;
NLD Netherlands, H.R.H. Princess Beatrix of the;
verder nog:

NLD Samsom, Diederik M. Parliamentary Leader PvdA (Labour Party);
NLD Scheffer, Paul J. Author; Professor of European Studies, Tilburg University;
NLD Schippers, Edith Minister of Health, Welfare and Sport;
NLD Zalm, Gerrit Chairman of the Managing Board, ABN-AMRO Bank N.V.

Ook interessant was te vernemen op de officiële site van de Bilderbergmeetings dat:

DEU Asmussen, Jörg State Secretary of Labour and Social Affairs, meedeed. Was dat niet de man die door de regeringsleiders was benoemd tot nieuwe voorzitter van het Europese Parlement?

Hoeveel kaarten moeten nog worden doorgestoken?

Nee, beste Nederlanders, uw natie bestaat al niet meer, evenmin als Europa als zogenaamde verenigde naties nog bestaat. Het zijn al bedrijven die vinden dat de aarde overvol is en daarom als doelstelling hebben om de aardpopulatie: onder meer u en ik, drastisch te verminderen. Van de zeven miljard juridische entiteiten – nogmaals: we worden niet als Mens gezien en behandeld – mogen er slechts zeseneenhalfhonderd miljoen overblijven die de titel: mens, meekrijgen.
Daarom:

Welkom in onze Wereldwijde Natie: Mahābhārata, de natie voor God’s Volk!
Hier is onze Community of Peace: wij zijn bezig het Aardse Paradijs voor te bereiden. Daartoe hebben wij bij de Verenigde Naties te New York al onze Wereldwijde Natie: Mahābhārata, uitgeroepen. Als eerste ingezetene heb ik dit uitroepen van Mahābhārata bevestigd bij de Verenigde Naties en gepubliceerd. We hebben inmiddels al 1.229 lezers mogen begroeten. Daarnaast wordt Mahābhārata ondersteund door onze website: Krishna’s Website – want alles is van Krishna, of zo u wilt: Christus, God. Niets is van ons. Ook daarom bestaat “ons land” niet: het is Krishna’s land: Mahābhārata, Vaikunthaloka. Mahābhārata is legaal omdat Krishna’s Aardse Natie met name steunt op artikel 20 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, welke verklaring deel uitmaakt van de Bill of Human Rights van de Verenigde Naties die in zijn geheel is geratificeerd door Holland Inc. – de Staat der Nederlanden. Daarom wordt onze Natie niet erkend! Immers: verdragen en internationale wettelijke regelingen ter zake van Mensenrechten worden wèl geratificeerd, maar gewoon niet toegepast. Opdat ook wij die weten in de pas moeten blijven lopen, hetgeen ik althans niet doe omdat ik ingezetene ben van onze Wereldwijde Natie: Mahābhārata! We hebben niet voor niets een Eigen Grondwet, een Eigen World University of Peace, in welke universiteit wij Mensen Vrede bijbrengen, een Eigen rechtssysteem gebaseerd op Liefde. Vrede kan slechts ontstaan als we God kennen en van hem houden en op grond daarvan alle grenzen vervaagd zijn. Daarom is Mahābhārata nodig, beste Nederlanders!

Daarom vragen wij u nederig of u met ons mee wilt doen in Mahābhārata. Want wilt u werkelijk iets voor uzelf en voor een ander betekenen dan moet u dat met God doen en wel Wereldwijd. Een andere mogelijkheid is er niet meer: ik heb ze persoonlijk allemaal afgetast, binnen het systeem! Daarom is Community of Peace buiten het systeem gaan Werken. Het is niet anders: aldoende werd ik wijs! Want de hele aarde is al geïnfecteerd met het virus dat de Nieuwe Wereld Orde omvat: hij gebruikt HAARP en chemtrails = persisting contrails! HAARP en chemtrails beïnvloeden de atmosfeer: bij ons in Zwartewaal is de atmosfeer al gezakt van 29 (zeeniveau) naar 26! Ik heb een atmosfeermeter thuis hangen en daarom kan ik het allemaal precies aflezen. Er is echt iets in gang gezet: onze lucht wordt ijler waardoor mensen langzaamaan kortademig worden en door de metalen in de chemtrails zijn tevens ziekten als kanker bijna niet meer te vermijden. Een aantal keren heb ik de Staten-Generaal al geschreven dat een Mens een juiste verhouding zuurstof nodig heeft om te Leven en geen troep die de hersenen van de Mens, en daarmee de hele Mens, èn ook nog eens onze Moeder Aarde beschadigt. De leefomstandigheden worden echter eerder slechter dan beter.
Daarom luidt mijn conclusie: willen we met ons allen geen zelfmoord plegen, dan moeten we buiten het systeem (om) verder Werken. Want: hoe meer Mensen met Mahābhārata meedoen, des te minder juridische entiteiten er over blijven om te worden onderdrukt door Holland Inc.

Een kopie van een soortgelijke brief heb ik reeds aan de Staten-Generaal gezonden. Daarom laat ik dat nu achterwege.

Met vriendelijke groeten en hoogachting,
Krishnānanda, uw dienaar

Advertenties

Wilt u reageren? Schrijf dan alstublieft een reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: