onderneem geen acties tegen Syrië

28 Aug

Geachte lezers, Vrede zij met u!

Onderstaande brief heb ik geschreven per e-mail naar President Obama. Via “copy and paste” heb ik hem hieronder integraal afgedrukt.

Eergisteren heb ik u en velen van u in kopie al geschreven dat niet alles is zoals het is en dat we door deze fraude worden besodemieterd omdat we ons laten besodemieteren. Laat mij u er nogmaals op wijzen dat het de Nieuwe Wereld Orde / the Alignement / de Elite is die de boel verstiert. Niets en niemand anders! Deze Elite infiltreert alle regeringen op aarde via onder meer lobby, en soms zelfs door persoonlijke deelname aan die regeringen. Deze Elite werkt via het bankensysteem, onder meer: de Europese Centrale Bank, de Wereldbank en het IMF, werkt via multinationals, onder meer: Shell, BP, Exxon-Mobil, Monsanto, werkt via “samenwerkende organisaties” als de Europese Unie, de organisatie van Afrikaanse landen, NAVO, Verenigde Naties, werkt via religies en daarmee verbonden organisaties als Alqaida, Taliban, Sin Fein, het Vaticaan (maar niet via déze Paus Franciscus I die niet voor niets in het gastenverblijf verblijf houdt), welk laatst vermelde orgaan nog steeds de Ware Leer van Jezus’ Weg van de Liefde zoals hij die in zijn Het Boek der Liefde heeft verwoord, vervolgt en kan daarom in verband daarmee moeiteloos van het ene land naar het andere land reizen.
Het zijn daarom niet het regime van Assad, niet de zogenaamde rebellen, zelfs niet Alqaida die de chemische wapens op de bevolking van Syrië hebben toegepast: het zijn degenen die zich de “Elite” of hoe dan ook noemen, welke Elite het regime van Assad, de zogenaamde rebellen en Alqaida gebruiken om de Derde Wereldoorlog uit te lokken. Daartoe hebben zij om het even welke partij dan ook verleidt om in deze burgeroorlog chemische wapens toe te passen op zichzelf!
Wat minister van buitelandse zaken van de Verenigde Staten van Amerika, de heer Kerry, heeft gedaan, is in feite de duimschroeven van President Obama aandraaien met het doel een aanval op Syrië uit te voeren. Omdat hij één van die lieden is, welke wezens / mensen de Derde Wereldoorlog wensen voor hun eigen profijt: wereldoverheersing met veel minder mensen op aarde. Er zouden zo’n zeseneenhalfhonderdmiljoen mensen moeten overblijven! Omdat President Obama in deze zaak (en in Nederland zeker ook de VVD, een partij die ik niet vertrouw) heeft gezegd dat het gebruik van chemische wapens de rode lijn is, heeft Kerry voor bewezen verklaard dat het regime van Assad deze wapens heeft ingezet. Indien dit zo is, dan heeft de Elite daar dus voor gezorgd.
In verband hiermee verzoek ik u dringend geen acties tegen Syrië te ondernemen, dan wel er niet aan mee te doen.

Wilt u niet langer meewerken aan het tot stand komen van de Derde Wereldoorlog, maar Werken aan WereldVrede, handel morgen in het debat dan als volgt:

  1. Maak van uw Staten-Generaal een Godshuis en laat God’s Volk zien dat u voor Vrede bidt.
  2. Overtuig President Obama ervan om geen aanval op Syrië te ondernemen (zie onderstaande e-mail).
  3. Verlaat de NAVO.
  4. Stap uit het verdrag van de Europese Munt.
  5. Verlaat de Europese Unie.
  6. Ontmantel en ontbind onze Krijgsmacht omdat we geen leger nodig hebben! Want als de Russen en / of de Chinezen komen dan kan dat legertje van ons toch nauwelijks weerstand bieden. Het zal echter veel mensenlevens redden.
  7. Ontmantel en ontbind onze Algemene Inlichtingen en “Veiligheid”s Dienst. Deze dienst hebben we slechts nodig in een wereld van angst en strijd. Die wereld is voorbij: we hebben gezien wat dit heeft gebracht – méér angst en strijd, tot zelfs de Derde Wereldoorlog (volgens het Bijbelboek Daniël – een waarschuwingsprofetie die niet hoeft te worden vervuld!) toe. Die hebben we niet nodig. Daarom gaan wij thans een wereld van Liefde scheppen, om te beginnen in Nederland.
  8. Ontsla de coördinator Terroristenbestrijding omdat er geen terroristen zijn, maar worden gemaakt, en wel door indoctrinatie door of vanwege de Elite.
  9. Zorg voor een nieuwe inrichting van de Staat der Nederlanden die niet op illusie is geschoeid. Wij van Community of Peace hebben een nieuwe Grondwet gemaakt; welke Grondwet u zonder bezwaar kunt en mag gebruiken. Met deze Grondwet in de hand hoeft u zelfs geen wetten meer te maken! Welk een deregulering! Hier moet de VVD toch zeker vóór kunnen stemmen. Geen onderdrukking van welke maatschappelijke activiteiten dan ook. Geen belastingdruk omdat alle vormen van belasting worden afgeschaft. Geen financiële middelen meer omdat geld niet langer nodig is in een maatschappij van Liefde waarin alles gratis door Godzèlf is verstrekt (zie de Bergrede in Matteüs).

Als u zo in Krishna-, Christus- of God- / Zelfbewustzijn President Obama dringend adviseert om Syrië niet op enige wijze geweld aan te doen dan zult u zeker succes hebben!

Dan kunt u nu mijn brief aan President Obama lezen:

“To the President Personally! URGENT!!!

Dear Mr. President Obama, Peace be with you!

Herewith I ask you urgently not to put an attack on Syria as this is creating the Third World War the Profet Daniel was writing about some thousands of years ago. If you attack Syria, you will attack Russia and China! These countries will then conquer the United States as well as their allies. So: be aware of what you are doing in the case of Syria.

Consider this: Assad did not act with chemical weapens against his own citisens, nor did the so called rebels. When you could look behind the scenes, it is the New World Order / the Elite / the Alignement or however you want to call them. They are also in the white House, in your government: anyway, I strongly advise you to dismiss Mr. Kerry instantly, for he is forcing you to go to war for no reason at all!

This New World Order or Elite is infiltrating all countries and has access to all governments on earth. So, if you put an attack on Syria, they are strongly lobbying Russia and China to act accordingly, using Israel and Iran!
Therefore I strongly advise you NOT to act against Syria.

Always your sincere servant,
Krishnananda prabhu”

Met vriendelijke groeten en hoogachting,
Krishnananda, uw dienaar

Advertenties

Wilt u reageren? Schrijf dan alstublieft een reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: