De Geest der Waarheid

26 Feb

Hallo allen,

Jullie weten dat ik zing in het Randstedelijjk Mannenkoor te Spijkenisse. Dat is leuk, maar zo af en toe laat mijn stem soms te wensen over, vooral de laatste tijd. Dat maakt het zingen wat minder leuk, want ik luister ook naar wat ikzelf doe. Jammer dat het kijken naar de dirigent ook steeds minder gaat omdat mijn oogzenuwen en wellicht ook spieren mijn oogleden steeds vaker samenknijpen. Op die momenten zie ik dus niets! Mijn ervaring leert dat het komt door luchtvergiftiging, die ook de oorzaak is van de problemen met mijn stem. Ook ga ik nu met mijn hele lichaamsgesteldheid achteruit, ben ik vaak moe, óók als ik opsta, en krijg ik steeds vaker problemen met hersenfuncties. Daarom ben ik ook gewetensbezwaard om nog langer belasting te betalen en heb ik deze procedure inmiddels bij de Rechtbank te ‘s-Gravenhage (Rotterdam acht zich niet bevoegd!) aanhangig gemaakt. Er zijn dingen in beweging gezet, zoals bij voorbeeld deze procedure.

Dit is de tijd van Openbaring, geliefden, en dat betekent voor mij dat ik VOEL dat de tijd is gekomen om mezelf bekend te maken als nummer 33 in de rechtstreekse lijn van geestelijke erfopvolging van God via Jezus en Śrīla Prabhupāda. Het is nu hoog tijd om Jezus’ eigenhandig geschreven Het Boek der Liefde te bevrijden van achter de muren van het Vaticaan om dit ter beschikking te stellen van zijn volgelingen. De Waarheid is hun al te lang onthouden en dat is een reden waarom deze aarde zo overvol is van mensen. Steeds weer zijn zielen op deze aarde gerecycled, in plaats van ze de Weg van de Liefde terug naar Huis, terug naar God te wijzen. Vergelijk eens een planeet als Altea: deze planeet is 52 maal zo groot als onze planeet Aarde, en er leven slechts 144.000 zielen! Namelijk die zielen die van de aarde waren vrijgekocht (Openbaring 14: 1 – 5).
Daarom zijn er nu allerlei zielen (mensen en wellicht óók wezens van andere planeten!) bezig met HAARP-machines en zogenaamde gentech ontwikkeling om de overbevolking tegen te gaan. Het doel is nog steeds om de wereldbevolking niet verder te laten toenemen (gentech), en zelfs te laten afnemen (HAARP en straks de laatste Wereldoorlog) van meer dan zeven miljard aardbewoners nu tot het illustere gezelschap van zeseneenhalfhonderd miljoen aardbewoners (die dan veilig in hun schuilkerders onder de grond zijn verborgen) straks. Daarom heb ik President Obama al getwitterd om te stoppen met die HAARP-machines en met de ontwikkelingen van gentech. Deze dingen verwoesten de mensheid, de aarde, en verwoesten daarmee de schepping van de Here God en zijn daarom destructief en ongewenst. Het ergste is dat mensen verplicht zijn, via de fictieve constructie van de Staat der Nederlanden met zijn organen – ja, onze staat is geen werkelijkheid, maar een fictie die in stand wordt gehouden door mensen erin te laten geloven dat het zo is, en is daardoor gefundeerd op drijfzand! – aan bepaalde dingen mee te doen en daarom is het belangrijk voor de mensheid en zelfs voor de hele aarde, dat er een dergelijke procedure als voornoemd bij de Rechtbank wordt gevoerd. In de eerste plaats om er zelf niet meer aan mee te doen, dus ook niet langer aan mee te betalen, en in de tweede plaats om mensen van deze destructieve ontwikkelingen bewust te maken, want ze worden allemaal niet voor niets zo onder druk gezet om mee te blijven doen in deze economie van angst en strijd. Het wordt nu de hoogste tijd om ons perspectief te vergroten. Niet: ik heb je Lief, mijn Nederland, maar ik heb je Lief, mijn wereld! Want anders komt de Ver van mijn bed – show wel héél dichtbij.

Lees de Bijbel, met name Matteüs 24 juncto het Bijbelboek Daniël (met name het stukje over de eindtijd) en het Bijbelboek Openbaring helemaal (zie ook de originele fragmenten van dit boek en de studie die ik eraan heb gewijd), bid en mediteer elke dag om de mensen tot IN-zicht te brengen, en om de mensen met IN-zicht bij elkaar te brengen, zodat ze kunnen samenwerken om de Kracht van het Goede met de Kracht van het Kwade in balans te brengen. Er mag GEEN overwinning worden gevierd, niet van Goed en niet van Kwaad, maar de Krachten moeten met elkaar in balans zijn om het Paradijs op Aarde te kunnen vestigen. Slechts evenwichtig Goed = Goed, en dan zien jullie ook dat er in feite helemaal geen Kwaad is!

Met vriendelijke groeten en hoogachting,
Dirk van den Engel

Advertenties

Wilt u reageren? Schrijf dan alstublieft een reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: