open sollicitaties

20 Feb

Hallo allemaal, namas te!

Het is nu tijd om als Krishnananda, nummer 33 in de Geestelijke Erfopvolging, naar buiten te treden. Zoals jullie hebben gezien, heb ik open sollicitaties gericht aan de Doopsgezinde Sociëteit, aan de Protestantse Kerken in Nederland en aan de leden van de Raad van Kerken. Ook heb ik als Krishnananda, nummer 33 in de Geestelijke Erfopvolging, de procedure gestart tegen de Inspecteur van de Belastingdienst ter zake van het impliciet weigeren om mij als gewetensbezwaarde te erkennen, en om mij daarom te ontheffen van de belasting”plicht”. Mensen zijn slechts belastingplichtig omdat dit ze is ingeprent, en wel op ondeugdelijke gronden. Mijn motivatie ligt reeds bij de rechtbank te Den Haag. Ten slotte heb ik als Krishnananda, nummer 33 in de Geestelijke Erfopvolging, als Eigenaar van de © auteursrechten op mijn Eigen Naam: Dirk, behorende tot de familie: Van den Engel, B&W van Brielle verzocht mijn persoonlijke gegevens met mijn Eigen Naam veilig op te bergen onder “geheimcode 7” bij de Gemeentelijke Basisadministratie, hetgeen ik jullie ook aanraad te doen zodra ik mijn toestemming heb ontvangen. Maar jullie kunnen het ook nu al doen volgens het stappenplan van de website Ik Claim Mijn Naam. Ik voelde dat ik een iets andere Weg moest bewandelen.

Ik weet ook niet alles: ik weet niet exact waarom ik naar de functie van Steward op het terrein van Sweetheart Abbey, Dumfries, Schotland, heb gesolliciteerd; dit leek op een zijsprong. Maar ik voelde heel sterk dat iets van mij over de Noordzee heen moest gaan. Nu dit deel in de vorm van een e-mail met bijlage is gebeurd, is dit deel afgerond: God’s Wil geschiede!

Er bestaat geen toeval in het universum en evenmin wordt het geregeerd door willekeur. Alles komt tot stand door keuze. Dat de Paus aftreedt volgende week vrijdag om 20:00 uur is niet voor niets. De volgende (ongenummerde!) en laatste Paus zal zich Petrus Romanus noemen. Volgens de Profetie hoedt hij zijn schapen in woelige tijden totdat Rome wordt vernietigd. Er staat ons daarom nog wat te wachten eer het Aardse Paradijs op kan bloeien. Maar, zoals Niek Zervaas in zijn Nieuwsbrief meedeelt: “Dit Goddelijk Plan is reeds lang beschreven door de Schrijvers van Wetmatigheid der Hogere Orde. Geduld wordt gevraagd geliefden, maar wanhoop niet. In alles wordt voorzien. Ontvang wat jullie wordt aangereikt en vaar blind op onze koers. Er is voorzien in de juiste volgorde van gebeurtenissen. Er wordt over jullie gewaakt.
HET LEVENSFEEST ‘ONT’ MOETEN 12-12-12 Cirkel van Liefde. …… Het feest begint NU, het feest van het leven begint NU.” Voor wie de NCRV-documentaire Een dansend hart heeft gezien afgelopen maandagavond om 23:00 uur op Nederland 2, weet dat Niek inmiddels een Eeuwig Stralend Licht is in de Liefdevolle Bron. En dat zijn wij ook als we opgaan in God- of Krishnabewustzijn. Laten we daarom Leven en blijven Leven in ons Eeuwige en Heilige Moment van het NU, in ons Hier-en-Numaals. Want het hiernamaals bestaat niet; dit is een misvatting van het Hier-en-Numaals.

Er zijn dingen in werking gezet waaraan ik een kleine bijdrage heb mogen leveren in Krishnabewustzijn.

Ushta te,
Krishnananda, jullie dienaar

Advertenties

Wilt u reageren? Schrijf dan alstublieft een reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: