Nieuwjaarsgroet van Licht en een andere manier van denken

7 Jan

Nieuwjaarsgroet van Licht en Liefde

Het jaar 2012 is weer omgevlogen! In het jaar 2011 zijn de dagen van “het individu” vervuld en tegelijkertijd is “de mens” ingewijd. In het jaar 2012 zijn we door de “poort” gegaan en heeft Venus zijn verhoogde energie aan ons doorgegeven. De invloed van Mars moet nog worden verminderd. Daarom dient het individu – ieder voor zichzelf die dus “zijn eigen broek moet ophouden” – te worden getransformeerd tot mens: wij zijn allen Eén en er is slechts Eén van ons. Dit houdt in dat wij met elkaar voor elkaar leven: we houden vanaf nu “onze broek” op. Dat is de bedoeling want we naderen het Aardse Paradijs met rasse schreden. In deze levenswijze passen geen termen als “illegalen” en rassistische uitingen als we onze medemensen bedoelen, maar mogen we ervoor kiezen Liefde te betrachten naar onszelf en naar onze medemensen, ongeacht wie. Het behoeft daarom geen betoog dat de oude manier van denken, die van vóór 2011, die ik heden ten dage nog steeds via de media verneem, heeft afgedaan en dat we mogen kiezen voor een andere, voor sommigen een nieuwe, manier van denken:
 
  1. verricht de daad waarover u de nieuwe gedachte wilt hebben;
  2. zeg daarna de woorden waarover u de nieuwe gedachte wilt hebben;
  3. herhaal dit vaak genoeg en u zult uw geest oefenen op deze andere of voor sommigen een geheel nieuwe manier van denken.
Deze manier van denken is de enige methode die opgeld doet in ons komende Aardse Paradijs. Daarom wens ik u allen een goede oefening toe in deze manier van denken. Laten we er aldus voor kiezen om met ons allen de invloed van Mars te verminderen opdat wij met zoveel mogelijk zielen in mogen gaan in dit Aardse Paradijs.
 
Ik zegen u allen in dit nieuwe jaar 2013, en indien u voor deze andere wijze van denken kiest, dan zullen u geluk, voorspoed en op den duur zelfs gezondheid (want velen zijn lichamelijk ziek zonder dat zij dit weten) ten deel vallen! Dat lijdt geen twijfel.
 
 
Met vriendelijke groeten en hoogachting,
Krishnananda,
uw dienaar
Advertenties

Wilt u reageren? Schrijf dan alstublieft een reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: