Een afzonderlijk Mens MAAKT het verschil: verkiezing Tweede Kamer op 12 september 2012!

17 Jul

Deze Preek van de Week is ontwikkeld, omdat het derde deel van Een afzonderlijk Mens MAAKT het verschil nog niet mocht worden gepubliceerd. Het zal nu het vierde deel worden, en krijgt als ondertitel: Eva en Adam weer in het paradijs.

Vóór de publicatie van deze Preek van de Week heb ik onze website aangepast. Met name heb ik een nieuwe Activiteitensite gemaakt, los van onze website van Community of Peace Nederland. Deze Activiteitensite is rechtstreeks te benaderen via ons Portaal, maar ook gewoon via de website zelf!

Weet u, wij van Community of Peace Nederland vinden het zo vreemd dat mensen alles maar zo klakkeloos accepteren! Want de verkiezingen zijn op zichzelf beschouwd helemaal niet nodig. Wat nodig is, is de politieke Wil tot samenwerking, door alle grenzen heen. Die samenwerking door alle grenzen heen wordt niet bereikt door verkiezingen; helemaal niet zelfs! Want het oude spelletje, de strijd om het Torentje en het maken van een coalitie – dus weer vóór en tégen, wederom strijd – waaraan alle politieke partijen meedoen, gaat gewoon weer van voor af aan beginnen. De grotere partjen maken zich al klaar voor het gevecht. Dit is niet wat wij ontwikkeling of evolutie noemen. Dit is stilstand = achteruitgang. En men ziet niet dat de Anderen, die van de slang en de draak, door die verdeeldheid in ons land, en door de verdeeldheden in de wereld, juist over die wereld heersen! Het gezegde is: verdeel en heers, en dat is wat zij doen door middel van die zogenaamde democratieën. Want onze democratie en die van de wereld zijn niet wat ze horen te zijn: ze zijn een instrument van die Anderen om over ons te heersen. En zo lopen we “democratisch” (wéér) in de val!

Slechts één middel kan het gevaar van stilstand = achteruitgang in ontwikkeling politiek gezien nog redden, en dat is meedoen met een blanco lijst van 50 personen, zònder enige strijd! Deze verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal is hiervoor (mogelijk) de laatste kans, ons geboden door het Universum / God, om de Tweede Kamer werkelijk te veranderen, om deze met maximaal 50 Tweede-Kamerleden – dit is eenderde gedeelte van de Tweede Kamer! – te transformeren in een Huis van het Universum / Godshuis. Meldt u daarom asltublieft in groten getale aan als kandidaatlid van de Tweede Kamer. U hebt mijn Preken van de Week gelezen, en weet dus welke gevaren voor Nederland en de wereld dreigen als het huidige politieke, financiële, economische en sociale systeem zo doorgaat. Maar u weet óók dat één Mens het verschil kan maken, zéker als het komt tot samen-Werking met andere Mensen die hun verantwoordelijkheid nemen of al hebben genomen, laat staan wat 50 mensen in de Tweede Kamer vermogen te doen in het kader van evolutie!

Ik heb mijn nek voor u uitgestoken; grijp deze kans nu die er is; een andere kans komt hoogst waarschijnlijk niet meer.

 

Kijk op de webpagina Verkiezing aan welke vereisten u dient te voldoen om u aan te melden als kandidaatlid en / of kiezer van de Tweede Kamer der Staten-Generaal, en vul het manco van de achteruitgang in ontwikkeling. Daarom is ons motto ook:

Vul dat manco,

Stem blanco!

 

Wij hebben de middelen om een geldige lijst te kunnen maken. Meldt u aan per e-mail: krishnananda@planet.nl, of per telefoon: 0181 – 665117.

Met vriendelijke groeten,
Krishnananda, uw dienaar

Advertenties

Wilt u reageren? Schrijf dan alstublieft een reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: