Nederland: Land van Hoop en Glorie

23 Mei

Community of Peace Nederland doet met een blanco lijst mee aan de verkiezingen van 12 september 2012!

We zijn lang en breed aangekomen in het Aquarius tijdperk. Dit vereist een andere benadering dan voorgaande tijdperken, in dier voege dat dit tijdperk dat op 14 februari 1997 begon, een tijdperk van Vrede, Liefde, Harmonie is. Dat houdt in dat het huidige partijenstelsel dat ook voorheen tòch al zijn doelstellingen niet haalde, in deze periode helemaal niet meer functioneert. Want hoe kunnen we in een situatie van strijd – er wordt een oorlog gevoerd tussen verschillende ideeën – Vrede, Liefde, Harmonie bewerkstelligen? Dat kan niet! Daarom heeft het partijenstelsel afgedaan. Ook in het verleden heeft het partijenstelsel laten zien, dat Links niet kon nivelleren, Rechts zijn vrijheid niet kon bewerkstelligen en het Midden beurs werd gestoten tussen links en rechts. Dat heeft Nederland gebracht waar het nu is: men noemt het een crisis, men noemt het een recessie. Maar dat is allemaal een illusie, want dit is alleen maar zo in een economie van angst en strijd dat is gebaseerd op een door en door verrot financieel systeem. Haal dit systeem eruit en we zien iets heel anders ontstaan!

Namens Community of Peace Nederland heb ik meermalen betoogd, dat de verschillende partijen over hun grenzen heen moesten kijken en gaan samenwerken. Tot heden hebben de partijen hieraan geen gevolg gegeven! Er blijft strijd. Want er komt straks wéér een verkiezingsstrijd tussen allemaal verschillende ideeën en plannen voor Nederland die niet stroken met dit Aquarius tijdperk van Vrede, Liefde, Harmonie. Daar doet Community of Peace Nederland niet aan mee! Wij voeren geen verkiezingsstrijd, maar zullen onze ideeën voor een Nederland in Vrede, Liefde, Harmonie zo goed mogelijk communiceren. Onze ideeën zijn simpel en eenvoudig:

  • we betalen onze hele staatsschuld af;
  • we gaan uit de Europese Unie;
  • we gaan uit de monetaire unie en schaffen het hele financiële systeem af;
  • we ontmantelen ons leger, schaffen dit af en scholen onze soldaten om tot politie-agent (+);
  • we ontmantelen alle diensten en instellingen die op angst zijn gefundeerd, waaronder de AIVD en de anti-terrorisme coördinator, en schaffen deze af;
  • we organiseren ons staatssysteem opnieuw; er volgt een grote reorganisatie van Nederland;
  • we organiseren Nederland in regio’s en produceren en verlenen diensten in principe in de eigen regio;
  • we sluiten Luchthaven Schiphol en de andere luchthavens tot er vliegtoestellen zijn, welke toestellen op andere middelen dan fossiele brandstof kunnen vliegen;
  • we introduceren schone technologie ter vervanging van vergiftigende industrieën, bedrijven, machines en vervoersmiddelen;
  • we stoppen met het aanleggen van meer overbodig asfalt omdat er in principe voor de eigen regio wordt geproduceerd;
  • we gaan Nederland grondig reinigen (lucht, water, land en omgeving)!

Want de politieke partijen hebben het alsmaar over het beperken van schulden die worden doorgegeven aan ons nageslacht, maar ik hoor niemand spreken over het doorgeven van minder vergiftiging aan ons nageslacht! Sterker nog: milieutoppen falen! Er sterven te veel mensen aan diverse soorten vergiftiging. De redenering blijkt dus verkeerd te zijn: we hebben de aarde niet geërfd van onze voorouders, maar geleend van onze klein- en achterkleinkinderen. Daarom doet Community of Peace Nederland mee aan de verkiezingen. Onze Vredesbeweging in Nederland heeft zich ten doel gesteld ons land te reorganiseren en de vuile troep van de diverse vergiftigingen op te ruimen. Want deze verkiezingen zijn er niet voor niets: zij worden gehouden ter vervulling van oude Profetieën. Onze Vredesbeweging Werkt daaraan mee, om te beginnen in Nederland. Wij hebben niet voor niets in onze werkzaamheden staan: m. het zitting nemen in de organen van diverse publiekrechtelijke en maatschappelijke instellingen. Dat doen we dan ook.

Daarom roepen we alle Vrije Medelanders die samen willen werken om de bovenstaande ideeën nader uit te werken en uit te voeren op om zich als kandidaat te melden, zodat we kunnen beginnen met het opstellen van onze blanco kandidatenlijst. Vrije Medelanders zijn zij, die:

  • Nederlander zijn en de achttien jarige leeftijd hebben bereikt;
  • onderdaan zijn van een lidstaat van de Europese Unie en de achttien jarige leeftijd hebben bereikt;
  • de achttien jarige leeftijd hebben bereikt en ten minste vijf  jaren onafgebroken legaal in Nederland verblijf houden; zij dienen in het bezit te zijn van een geldige verblijfstitel.

Op deze wijze bevrijden wij Nederland met elkaar om er een Land van Hoop en Glorie van te maken, zoals het lied zegt:

Land of Hope and Glory, Mother of the Free,

How shall we extol thee, who are born of thee?

Wider still and wider shall thy bounds be set;

God, who made thee mighty, make thee mightier yet,

God, who made thee mighty, make thee mightier yet.                                (E. Elgar)

Vertalende conclusie: Nederland wordt het Land van Hoop en Glorie, de Moeder van alle Vrije Medelanders, die haar verheffen en aldus hun erfenis waardig zijn. De grenzen dijen steeds meer uit tot de hele aarde wordt omvat. God maakte U machtig en gaat hiermee door met grote Kracht.

Meldt u alstublieft in groten getale aan als kandidaat voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal en houdt u onze website in de gaten voor de activiteiten rond deze verkiezing in september 2012. Ons motto is:

Vul het manco

Stem blanco!

Namens Community of Peace Nederland,

Krishnananda,

uw dienaar.

Advertenties

Eén reactie to “Nederland: Land van Hoop en Glorie”

  1. moussa ariba. 25 juni 2014 bij 19:13 #

    ik vind nederland;land van hoop en glorie en ook heilig,het land van wonderen.groetjes.moussa ariba.

Wilt u reageren? Schrijf dan alstublieft een reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: