kansen voor Nederland

25 Apr

Preek van de Week: open brief aan de Staten-Generaal.

Geachte leden van de Staten-Generaal, voorzitters, alsmede fracties en fractievoorzitters van de Tweede Kamer,

Nu is het zover: de regering heeft haar ontslag aangeboden aan de Koningin. U hoeft niet te zwartepieten; er is slechts een profetie uitgekomen. God’s Wil geschiede! Zo ziet u maar weer.

In de verdere procedure is het raadzaam thans rekening te houden met het feit dat de overgangsperiode van het Vissentijdperk naar het tijdperk van Aquarius is afgelopen op 16 mei 2010, de dag waarop ik ons kerkgenootschap “Vrede Zij Met U!” en de daaraan verbonden politieke beweging Lijst Vrede Zij Met U! heb ontbonden als enig bestuurder. Met dit kerkgenootschap heb ik me vanaf 1999 al beziggehouden met het milieuvraagstuk onder meer in de 5e Nota inzake de ruimtelijke ordening. Het was voor mij geen verrassing dat ons kerkgenootschap maar eenmaal werd genoemd in het hele boekwerk, namelijk op een pagina van deelnemers aan de inspraak. Uit uw handelswijze tot dusver blijkt dat het u nog steeds niet menens is met betrekking tot de milieuproblematiek want er wordt nog steeds volop vergiftigd op velerlei terrein. Dit gaat ten koste van veel mensen (door ziekte of hersenbeschadigingen of dood)!

Zo snap ik al niet dat mensen met gevaarlijke stoffen mogen werken. Als iets gevaarlijk is, dan vermijd ik dat liever, maar mensen moeten soms met gevaarlijke stoffen werken. En ja, als je werkt tegen de universele wetten in, dan moet je als mens de consequenties daarvan nemen. De consequenties zijn onder meer ziekte en dood door vergiftigde lucht en door een vergiftigde omgeving. Laat ik een aantal voorbeelden geven:

1. Mijn zwager had op een raffinaderij een hartritmestoornis gekregen. Hij vroeg toen hij weer thuis was: “Hoe kan zo iets nu ontstaan, zo plotseling?” Het antwoord is simpel: kijk maar naar mijn eigen lichaam wat er gebeurt als gevolg van met name luchtvergiftiging: mijn spieren trekken heel snel samen en ontspannen dan weer. Dat heb ik vaak bij het opstaan. Nu is een hart ook (zij het een onwillekeurige, maar toch) een spier. Ook dit orgaan kan dan te snel gaan samentrekken en ontspannen. Ikzelf had bij hem al MCS geconstateerd.

2. Mijn broer kreeg een hartstilstand. Kijk maar weer naar mijn eigen lichaam wat er gebeurt als gevolg van met name luchtvergiftiging: mijn spieren schieten wel eens in een kramp. Wederom geldt: een hart is ook een spier en die kan dus ook in een kramp schieten, daarbij wellicht geholpen door een “gen”. Ikzelf had bij hem al MCS geconstateerd.

3. Mijn vriend kwam eens bij een zorghulpverlener die constateerde: “Dat u nog leeft in deze toestand, is voor mij een wonder!” Ook mijn vriend heeft MCS. Al die zogenaamde vage klachten die een dokter hoort zijn zeker in het kader van zeker weten te herleiden tot MCS, voluit in het Nederlands: Meervoudige Chemische Overgevoeligheid! Die vergiftiging van lucht en milieu moet nu stoppen! Dit is een kans die u kunt grijpen.

4. Zojuist zag ik een advertentie over spierziekten: er is nog veel onderzoek nodig! Zouden we niet eerst zorgen dat onze vuile troep wordt opgeruimd? Is voorkomen niet beter dan genezen? Laten de gemeenten Lansingerland en Rotterdam liever besluiten om geen enkele tunnel te bouwen: er zijn er al genoeg! Laten ze toch gewoon de veerpont varen. Begint u met het project van de snelwegen A13 / A16 af te blazen, want er zijn er al genoeg. Stop met het verder vergiftigen van milieu, mens, dier en planten! Dit is een kans die u nu zonder angst en strijd kunt grijpen.

Het tijdperk van Aquarius zelf is al op 14 februari 1997 begonnen, en nu de overgangsperiode is afgelopen, staat het Aquariustijdperk volledig in de startblokken om te beginnen. Dat vinden de mensen die aan de “verworvenheden” van het Vissentijdperk zijn gehecht niet leuk, en daarom proberen ze vast te houden wat ze kunnen vasthouden. Het gevolg daarvan is, dat er een clash gaat komen, een grote botsing. Dat staat ook in de Bijbel geschreven. Te meer omdat Aquarius naar een veel fijnere frequentie gaat, een frequentie waarin we in gedachten kunnen “spreken”. U bent daarom niet meer in staat het ene te zeggen terwijl u het andere denkt.

Heb er daarom bij het vervolg van het proces erg in dat we gaan van de derde naar de vijfde dimensie in dit tijdperk. Alles wordt veel fijner; de mensen doorzien elkaar. Grove stof wordt veel fijnere stof. U zult IN-zien dat de crises er helemaal niet hoeven te zijn! De zogenaamde rating is gewoon lariekoek. Wat stelt “triple A” nu eigenlijk voor? En wie bepaalt dat? Het is toch allemaal klinklare nonsense! U zult dit allemaal gaan IN-zien in dit tijdperk indien u dit althans wilt en u daarom oefent.

Nu is het kabinet gevallen omdat het zijn meerderheid kwijt is. Nou, denk ik dan gelet op het vorenstaande: fijn toch! Dan is er nu de mogelijkheid om eens iets anders te doen dan tot heden is gedaan. Ga nu eens beginnen met het ontbinden van alle partijen. Ga dan samenwerken en kom met één lijst met 150 + namen: Lijst voor de Vrijheid. Wat houdt vrijheid in? Vrijheid houdt in dat we Nederland onder de belastende druk van: 1. de Staatsschuld, 2. Europa en 3. de Euro bevrijden. Laat deze lijst dan met Eén programma naar buiten komen, bevattende de volgende kernpunten:

1. Afbetalen van de volledige Staatsschuld;

2. Voorlopig stoppen met Europa;

3. Stoppen met de Euro en geen ander vervangend financieel systeem invoeren (een gulden is niet nodig!);

4. Ontmantelen en ontbinden van ons leger; omscholen soldaten tot politie-agent;

5. Ontmantelen en ontbinden van diensten die zogenaamd voor onze veiligheid zorgen, zoals de AIVD;

6. Organiseren van onze nieuwe staat (zonder import en export, want we hebben geen financiële middelen meer);

7. Voorlopig sluiting van alle vliegvelden omdat zij teveel doden kosten;

8. Bevorderen Cleantech (VPRO’s Tegenlicht van maandagavond); afbouwen vergiftigende industrieën en alles wat op fossiele brandstof draait omdat zij teveel doden kosten;

9. Een maatschappij die op deze wijze wordt georganiseerd, is een maatschappij die is gebaseerd op Liefde. Iets, wat de mens van nature altijd al heeft verlangd. Te lang heeft de mens alles in zijn vermogen gedaan om juist Liefde onmogelijk te maken.

Daarom roep ik u, politici, op om uw schermutselingen nu te staken, want links heeft nooit de nivellering kunnen bewerkstelligen en rechts heeft nimmer de Vrijheid kunnen creëren en het midden werd maar heen en weer geslingerd tussen links en rechts.

Het bovenstaande is het enige programma dat zowel feitelijke nivellering genereert als ware Vrijheid garandeert. Geeft u hier maar gezamenlijk invulling aan. Beste Politici, durft u het aan eens heel anders aan het Werk te gaan, of blijft u liever kleven aan het oude “Vissen”-systeem van: verkiezingen, onderhandelingen, kijken wat mogelijk is en maar zien wat er van terecht komt, terwijl u verdeeld blijft, waardoor Anderen over u blijven heersen, zoals het ook is gesteld in andere zogenaamde democratische landen? Het politieke veld is namelijk niet zoals u denkt dat ze is! Ik heb het u allemaal al eerder beschreven.

Mijn advies is: grijpt uw kans en bevrijdt Nederland en daarmee Europa en de wereld!

Vriendelijke groeten van Krishnananda.

Advertenties

Wilt u reageren? Schrijf dan alstublieft een reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: