Fijn Stof en andere onbalans schenkende factoren

17 Apr

Beste Patrick,

Dank voor uw e-mail!

Is het een goed idee om al die reclames voor goedkope en fijne tickets met voldoende beenruimte voor vliegtuigen te verbieden? Uiteindelijk plegen we daarmee zelfmoord, en nog erger: we vermoorden ook anderen. Bij roken is dat ook (uiteindelijk) gelukt; waarom zou dat dan hier niet lukken? Is het zinvol hiervoor een (wereldwijde) petitie via Change.org op te zetten?

Ik weet niet of u het ook ziet wat er achter al die luchtvergiftiging zit, maar het wordt expres gedaan. De reden? Degenen die erachter zitten zijn van mening dat er veel te veel mensen op deze aarde leven. Daarom doen ze op alle mogelijke manieren hun best om de wereldpopulatie te verminderen tot 500.000.000 mensen. Ik heb ook over HAARP geschreven. Het is allemaal een pond nat, en de mensen lopen er nog in ook omdat ze zo nodig weg willen met het vliegtuig waar dan ook heen. Via HAARP wordt er dan nog voor een tornado, een tsunami of een aardbeving gezorgd en zo gaan er nog meer mensen dood.
Inderdaad, via onze reclames blijft onze lucht vergiftigd en wordt onze lucht steeds meer vergiftigd. Laten we daarom deze reclames gewoon verbieden!

Met betrekking tot auto’s is het precies hetzelfde. In de eerste plaats moet iedereen en meer een auto hebben. In de tweede plaats zijn schone auto’s lang getraineerd. Er zijn in de loop van de tijd veel schone modellen naar de schroothoop verwezen! Nu wordt er nòg teveel fossiele brandstof gebruikt. Waarom kan men nog steeds geen motor op magnetisme ontwikkelen? Alles hier op aarde is magnetisch, en elektrisch geladen! + -; kantelen maar: aantrekken en afstoten!

Hetzelfde geldt voor die mobiele telefoontoestellen en dergelijke. Iedereen en meer moet er weer een hebben! En de straling dan? Die valt wel mee! Maar met zestien miljoen mensen??? En over de hele wereld!!! Ziet u wat er gaande is?

Hebt u deze al gelezen? Veel mensen geven aan de Kankerbestrijding en aan andere bestrijdingen van ziekten. Dat is goed, zo lijkt het! Onderzoek moet immers plaats hebben om de ziekten te kunnen bestrijden! Veel ziekten, waaronder ook kanker en andere dodelijke ziekten, of ziekten die hersenen aantasten, worden veroorzaakt door vergiftiging van ons milieu. Maak het milieu schoon en een belangrijke oorzaak van ziekte is weggenomen. Maar men maakt ons milieu niet schoon en zorgt ervoor dat dit blijft vergiftigd. Het geld wordt dus aan de Kankerbestrijding en andere fondsen gedoneerd en zo af en toe komt er ook wel eens resultaat naar voren want anders trappen de mensen er niet meer in. Maar weet u wat het duurste is in deze wereld? En wat het meest wordt aangeschaft? Ondanks welke crises dan ook? Ondanks welke ziekten dan ook? Ondanks hoeveel doden dan ook? Militaire spullen. En daarmee tracht men dan “Vrede” te bewerkstelligen.
Het is simpel: Vrede kan niet door middel van oorlog worden afgedwongen: dat is in de geschiedenis nog nooit gelukt. De ene oorlog lokt de andere uit, vroeger of later! Oorlog is namelijk het tegenovergestelde van Vrede! Dus met oorlog kun je nooit en te nimmer “Vrede” bewerkstelligen. Er moet een balans zijn tussen deze Krachten; geen overheersing van de één over de ander. Positief en negatief moeten hand in hand gaan! Dezelfde kant op! Slechts dan is er sprake van een evenwichtige positiviteit en dat is de enige positiviteit die Werkt. Zowel zogenaamde positiviteit als negativiteit werken alle twee negatief uit omdat er geen balans is.

Deze hele economie van angst en strijd is er om de mensen onder de duim te houden en de hele zaak zoveel mogelijk te verstieren, en, zoals ik al eerder heb geschreven: als de sterren goed staan, dan valt de hele economie van angst en strijd in duigen en breekt er grote chaos uit. Omdat we niet meer zònder kunnen! Dan komt er nog een wereldoorlog en zorgen de HAARP-machines voor de draaiing van de aardas. Zo komt dan het getal van 500 miljoen in zicht! De Maya’s, de Bijbel en zoveel andere culturen hebben hierover al geprofeteerd, maar men ziet de tekenen niet. Nou, dan gaan we met ons allen toch gewoon dood! Dat is ook niet erg, want het Leven gaat gewoon verder. Dat lijdt geen twijfel. We veranderen alleen simpelweg van vorm. Zo kunnen we weer nieuwe dingen beleven, naar onze Eigen Vrije Wil. En dat gaat zo door tot we eindelijk in de gaten hebben dat we onze Eigen Vrije Wil gelijk kunnen maken aan de Wil van God. Als we dat doen, dan is alle leed geleden, dan zijn we blijvend gelukkig, en leven we met ons allen in de Absolute Waarheid, Krishna die ook wel Christus wordt genoemd, en de Absolute Waarheid leeft in ons. Want God is zowel het Grootste als het Kleinste. Is dit niet veel mooier dan doorsukkelen met een economie die toch valt? Omdat het in de sterren is geschreven. Daaraan kan niet worden getornd.
Er is echter een keuze: we kunnen de economie vrijwillig laten vallen: we houden dan in Liefde zelf de regie in handen, of we wachten af tot de economie valt: we hebben geen regie, maar er komt chaos, angst en strijd. Maak daarom uw keuze, maak dit bekend aan uw partij en verdedig het. Laat uw partij het dan bekend maken aan de Tweede Kamer en het verdedigen.
Ik hoop in elk geval dat u ervoor kunt gaan om vliegreclames te verbieden. Dat zou al een hele grote stap zijn op weg naar schonere lucht.

Mijn volgende Preek van de Week (zie: www.communityofpeace.net/Nedtxt/Uitgaven.htm en klik op de actie: Preek van de Week) gaat over de Absolute Waarheid, Krishna of Christus, de Allerhoogste Persoonlijkheid Gods. Deze Preek van de Week laat wat langer op zich wachten omdat ik de goede houding moet hebben en Vol-Ledig ge-IN-spireerd moet zijn om dit nederig dienend op te schrijven. Maar als u onze Preek van de Week volgt via het genoemde pad, dan kan die u niet ontgaan.

Met vriendelijke groeten,
Krishnananda,
uw dienaar

Advertenties

Wilt u reageren? Schrijf dan alstublieft een reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: